De Nooit Meer Diëten-dagen, throwback Tuesday!

Vandaag is het, dag op dag, een maand geleden dat het Nooit Meer Diëten-dagen waren. Het ideale moment om even terug te blikken op dit gezellige event in het Kursaal van Oostende, waarop jullie ook dit jaar weer supertalrijk aanwezig waren. Niet alleen was er de voorstelling van het nieuwe boek ‘Nooit meer diëten 4’ (Bedankt voor al jullie positieve reacties J, dat doet deugd!), jullie woonden ook kookworkshops bij en volgden met veel interesse de lezingen door onder andere trendwatcher Herman Konings , Veerle Maes, Anke Vanden Brand en het Vlaams Instituut Gezond Leven. Jullie schoven aan bij de Sana-coaches, stelden hen de vragen die jullie al zo lang wilden stellen en lieten jullie lichaamssamenstelling opmeten. Jullie proefden gezonde hapjes en drankjes, ontdekten nieuwe producten in de foodmarkt én – last but not least – jullie inspireerden elkaar met mooie verhalen en fijne (offline) ontmoetingen. Een topdag, dus!

Bedankt dat jullie erbij waren. Voor mij was het een geweldige ervaring om jullie allemaal live te zien en in jullie enthousiasme te mogen delen! Ik hoop dat jullie de inspiratie die jullie toen tot jullie namen vandaag nog elke dag meedragen

Extra dank aan Picobello voor de prachtige inkleding van het event.

Lieve groetjes,
Sandra

De sfeer nog eens herbeleven? Bekijk de aftermovie hier!