Sandra Bekkari

Sandra Bekkari (49 jaar) begeleidt al zo’n 25 jaar mensen naar een gezonde levensstijl.
Ze is auteur van de boeken Gezond & Slank, Topchefs koken gezond en van de bestsellers Nooit meer diëten 1, 2, 3, 4, 5 en Fast Food en Fast Food 2, Fast Food 3 en Framily Food.

Sandra was ook te zien zijn op VTM met haar eigen kookprogramma
‘Open Keuken’.

Sandra volgde de opleidingen ‘Voedingsleer’, ‘Orthomoleculaire voedingsleer’ en ‘Voeding en Gezondheid’ aan de Open Universiteit Nederland. In 2008 ontwikkelde zij de ‘Sana-methode’: een eenvoudige en effectieve methode om mensen stap voor stap te begeleiden naar een gezonder eetpatroon terwijl ze volop kunnen blijven genieten van lekker eten.

Vandaag werkt Sandra met een netwerk van 35 voedingsdeskundigen en diëtisten, de Sana-coaches. Iedere consulente heeft haar eigen praktijk en een deel van het team is ook actief in de bedrijfswereld. Tal van bedrijven doen beroep op Sana om hun medewerkers op de werkvloer te informeren over voeding en gezondheid. In sommige bedrijven wordt er ook dagelijks een Sana-lunch aangeboden.

De Sana-coaches wisselen regelmatig ervaringen uit, volgen wetenschappelijke studies op de voet en wonen congressen over voeding en gezondheid bij zodat ze steeds met up-to-date en betrouwbare informatie hun cliënten kunnen begeleiden.