Bestel NMD 5 en maak kans op een homecooked dinner!

Bij wie mag ik eens koken? ?

Zoals jullie wellicht al weten, verschijnt binnenkort het vijfde en laatste deel van mijn ‘Nooit meer diëten’-boekenreeks. In dit boek vertel ik hoe je de stralendste versie van jezelf kan worden! En uiteraard vind je er opnieuw 60 heel smakelijke Sana-recepten, een voorbeeldweekschema én een antwoord op vaak gestelde vragen.

Nooit meer diëten deel 5 zal verschijnen op 12 oktober, maar je kan nu al online je exemplaar reserveren. Zo ben je zeker dat je jouw exemplaar als eerste in handen hebt van zodra het beschikbaar is. Bovendien maken jullie kans op een bezoekje van mij. Ik kom namelijk het bestelde exemplaar persoonlijk overhandigen. Ik palm dan ook meteen de keuken in om samen met jou een van de recepten uit mijn nieuwe boek klaar te maken.

Ook de mensen die reeds besteld hebben maken kans!
Er wordt een winnaar geselecteerd uit de bestellingen! Pre-orderen kan hier: Borgerhoff & Lamberigts of bij Standaard Boekhandel.