Sandra Bekkari brengt haar eigen brood op de markt

Na veel vraag waar 100% volkoren speltbrood kon gevonden worden heeft Sandra zich aan het werk gezet. Voor Sandra past gezond brood immers in een evenwichtig eetpatroon. “Ik ben niet tegen brood, ik ben voor goéd brood” zegt de voedingsdeskundige, daarom ontwikkelde ze een 100% Sana-brood. Het Sandra Bekkari brood werd gemaakt volgens een eenvoudig recept, bevat acht ingrediënten, geen additieven en geen E-nummers. Het brood bestaat voor 100% uit Volkoren Speltmeel. De graankorrels worden op steen gemalen, waardoor de voedingsstoffen én smaak optimaal behouden blijven.Het brood met speltdesem krijgt ook de nodige tijd om te rijzen waarbij het een rijke nootachtige smaak ontwikkelt. Bakken op steen geeft het brood een heerlijk krokante korst.
Dankzij het gebruik van Posidonia zout kon het zoutgehalte met maar liefst 25% terug geschroefd worden. Een scheutje olijfolie en een kleine toets van honing zorgen voor een unieke smaak.

Verkrijgbaar vanaf maandag 30 april bij Carrefour.