Een gezonde levensstijl vermindert het risico op hart-en vaatziekten bij DT2

Ook de internationale campagne ter preventie van diabetes 2 en het voorkomen van complicaties erbij blijft verder lopen. Wist je dat je het risico op hart- en vaatziekten bij diabetes type 2 aanzienlijk kunt verminderen door een gezonde levensstijl aan te nemen?Gezonde en evenwichtige voeding, beweging, voldoende slaap, ontspanning en niet roken zijn de belangrijkste maatregelen om complicaties bij diabetes type 2 (DT2) te voorkomen.  Zo hebben DT2-patienten die roken maar liefst 30 à 40% meer risico op complicaties dan niet rokers!

 

Meer tips en informatie over het voorkomen van complicaties bij diabetes type 2 vind je via deze link https://www.boehringer-ingelheim.be/nl/diabetes-type-2/patientverhalen/John-Rebecca//?cid=sm:AtTheHeartOfDiabetes:Sandra_Bekkari_BE_NL:February2020

 

#AtTheHeartOfDiabetes #collab #BoehringerIngelheim

Link to landing page: https://www.boehringer-ingelheim.be/nl/diabetes-type-2/patientverhalen/John-Rebecca//?cid=sm:AtTheHeartOfDiabetes:Sandra_Bekkari_BE_NL:February2020

MLR code: MPR-BE-100240 – 01/2020