Alle recepten van Sandra verzameld in één app!

Voedingsdeskundige, tv-chef, auteur van tal van culinaire titels en concepten zoals Change for Good en de Sana-methode. Het zou een quizvraag kunnen zijn en iedereen zou weten: Sandra Bekkari. Vandaag kunnen we aan bovenstaand lijstje toevoegen: ontwerper van een culinaire app. De recepten van Sandra bundelt alles van Sandra Bekkari en kruidt het geheel af met een stevige portie extra’s.

Elk recept en stappenplan binnen handbereik
Wie De recepten van Sandra gebruikt, vindt binnen een paar seconden zijn favoriete gerecht, van Nooit meer Diëten 1 tot Framily Food. Bij het zoeken tussen de meer dan 700 gerechten kan men gebruikmaken van handige filters: type gerecht, bereidingstijd, ingrediënten, intoleranties of seizoen. In slechts enkele klikken vinden gebruikers het gewenste gerecht én een eenvoudig te volgen stappenplan terug.

Boodschappenlijst
Gebruikers kunnen de gerechten die ze willen klaarmaken, toevoegen aan een boodschappenlijst. De app zal op basis van die gerechten een handige boodschappenlijst samenstellen. Die lijst kan gerangschikt worden per afdeling in de winkel. Tijdens de boodschappen kunnen gebruikers van de app aanvinken wat ze al in de kar hebben liggen, dan verdwijnt het van de lijst. Super handig!

Calculator
De recepten van Sandra bevat een handige calculator: of men nu voor twee kookt of voor twaalf, de app berekent de juiste hoeveelheden. Bovendien kan iedere gebruiker favoriete gerechten bijhouden en bij elk recept een comment schrijven. Andere gebruikers zien die comments, waarna zij zelf ook hun ervaring kunnen delen. Zo wordt De recepten van Sandra een (h)echte community.

Elke week nieuwe suggesties
Iedere week stelt Sandra Bekkari een gratis suggestiemenu samen. Gebruikers van de app zullen deze via mail ontvangen. Het hele weekmenu volgen hoeft uiteraard niet, iedereen haalt er gewoon die gerechten uit waar hij of zij zin in heeft. Een gevarieerde selectie van seizoensgebonden gerechten staat garant voor constante kookinspiratie.

Exclusieve recepten
Regelmatig verschijnen er nieuwe recepten die exclusief in de app beschikbaar zijn. Bovendien zal Sandra themakoken, eveneens exclusief voor wie de app gebruikt. Dat wil zeggen dat ze recepten zal bundelen, bijvoorbeeld haar favoriete recepten met chocolade, of de beste low budget brunches.

Voor een jaar lang toegang tot De recepten van Sandra betaal je 24,99€. Een maandelijks abonnement kan ook, dan kost het 3,99€.

Meer info vind je hier, op de website.

Beeld: Karl Bruninx