Ontdek ‘Lang Leve(n) Gezond’ en de nieuwe Sana-methode!

De Sana-methode bestaat vijftien jaar! Dat verdient niet alleen een applaus, maar het is ook het ideale moment om Sandra’s gloednieuwe boek ‘Lang Leve(n) Gezond’ te introduceren. De laatste jaren verschenen er tal van nieuwe wetenschappelijke inzichten over gezonde voeding, beweging en mentaal welzijn. Die inzichten herleidde Sandra tot de vernieuwde Sana-methode, waarin drie pijlers centraal staan die je helpen bewust te kiezen voor een gezonde levensstijl die voor iedereen haalbaar is.

Op zondag 1 oktober stelt Sandra met veel plezier ‘Lang Leve(n) Gezond’ aan jou voor. Tijdens deze boeiende namiddag gaat Sandra in dialoog met de experts die een bijdrage leverden aan het boek: prof. dr. Erik Franck over gewoonteverandering, prof. dr. Reginald Deschepper over gezond ouder worden en dr. Inge Declercq met praktische tips voor een goede nachtrust.

Na de lezing praten we gezellig na in de foyer van het Concertgebouw en signeert Sandra haar nieuwste boek ‘Lang Leve(n) Gezond’.

Inschrijven kan via deze link. Heel graag tot dan!

Praktisch
Zondag 1 oktober, van 14 tot 17 uur
Concertgebouw Brugge, Kamermuziekzaal & Foyer