Succesvolle lancering van ‘Lang Leve(n) Gezond’

Een week na de lancering verovert ‘Lang Leve(n) Gezond’, het nieuwste boek in de populaire Bekkari-reeks, razendsnel de nummer één positie in de boeken top 10. Sandra’s nieuwste uitgave is here to stay!
Op 1 oktober werd het boek met groot enthousiasme voorgesteld in het Concertgebouw van Brugge. Tijdens deze boeiende namiddag, ging Sandra in gesprek met de experts die een bijdrage leverden aan het boek. Prof. dr. Erik Franck deelde zijn inzichten over duurzame gewoonteverandering en hoe je eindelijk beweging in je dagelijkse routine integreert. Prof. dr. Reginald Deschepper wierp licht op longevity en gezond ouder worden, terwijl dr. Inge Declercq het boeiende verband tussen voedingsgewoonten, stress en slaap toelichtte. Uiteraard kon een korte pauze met ‘beweegsnacks’ tussenin niet ontbreken!

Een frisse blik op mentale gezondheid
‘Lang Leve(n) Gezond’ markeert een nieuw hoofdstuk in de reeks. Vlaanderens meest vooraanstaande voedingsdeskundige heeft al meer dan honderdduizend mensen geholpen om een gezonder leven te leiden met haar beproefde Sana-methode. Na vijftien jaar vond Sandra Bekkari het echter tijd voor vernieuwing – enter de Sana-methode 2.0. De essentie blijft hetzelfde: een gezond voedingspatroon en slimme beweging, maar nu met een essentiële focus op mentale gezondheid.
Ontdek ‘Lang Leve(n) Gezond’ hier.