Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat
Ingrediënten
-
2 grote puntpaprika's
-
olijfolie
-
200 g mozzarella, in stukjes
-
8 gele kerstomaatjes, in vier
-
8 rode kerstomaatjes, in vier
-
zwarte peper
-
snuifje zeezout (of fleur de sel)
-
verse basilicum
-
pijnboompitjes
-
gemengde salade
-
balsamico
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op 180° C.
-
Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie. Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat.
-
Kruid af met peper en zout. Werk af met wat olijfolie, basilicum en pijnboompitjes.
-
Bak alles 15 minuten in de voorverwarmde oven en serveer met de gemengde salade en de rest van de tomaatjes.
Tips
-
Lekker met een salade van rucola, quinoa...