Zoete puntpaprika’s uit de oven met mozzarella en tomaat

  • 2 porties
  • 30 minuten

Ingrediënten

  • 2 grote puntpaprika's
  • olijfolie
  • 200 g mozzarella, in stukjes
  • 8 gele kerstomaatjes, in vier
  • 8 rode kerstomaatjes, in vier
  • zwarte peper
  • snuifje zeezout (of fleur de sel)
  • verse basilicum
  • pijnboompitjes
  • gemengde salade
  • balsamico

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180° C.
  2. Halveer de paprika's en verwijder de pitjes.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Strijk de paprika's in met olijfolie (makkelijkst met olijfoliespray). Leg ze op de bakplaat en vul ze met de mozzarella en tomaat.
  4. Kruid af met peper en zout. Werk af met wat olijfolie, basilicum en pijnboompitjes.
  5. Bak alles 15 minuten in de voorverwarmde oven en serveer met de gemengde salade en de rest van de tomaatjes.